Reconstruir amb petjades

PROJECTE D’INTERVENCIÓ DE TERAPIA AMB GOSSOS PER A PERSONES SENSE LLAR  

Proyecto de terapia asistida con perros para colectividades desde la educación social por Mercè Pla

Els protagonistes i nosaltres

Lua

Lua

Lua, creuament de Setter Irlandès i Breton, va néixer el 1 de febrer del 2012. Es la gossa més gran del equip, i la que mes rodatge té en el món de les intervencions i l’entrenament.

Es una gossa molt carinyosa, dormilega, sensible, golafre i amb molt de caràcter amb els gossos. Prefereix a les persones abans que res, li encanta que li acaricin el cap i amb el seu morro ens demana que la seguim acariciant.

Les seves joguines preferides son els mossegadors i els “peluches”.

La Lua té un problema amb els gossos, quan els veu no sap com gestionar les seves emocions envers l’estímul. Tot i això es relaciona i congenia amb alguns depenent del seu caràcter. 

Perrins

Perrins

Perrins Bichon Maltès , va néixer el 10 de maig del 2021. És un gos molt dolç, amable, afectuós  , divertit, Golafre… li agrada molt menjar.. Es mostra molt carinyós amb les persones i sobretot li agrada que li facin carícies i pessigolles .

Les seves joguines preferides són les cordes, els nusos de les cordes, les castanyes … els globus 

Per cert també és un Bichon Maltès  una mica tossut com la seva tutora jejeje

Hi ha un cosa que no li agrada gens ni mica que és quedar-se sol .. 

Buddha

Buddha

Buddha, mestis, va néixer el 3 d’octubre del 2021. Es el més petit de l’equip i s’està formant. És molt golafre, carinyos, juganer, tranquil i obedient. Es sent molt còmode amb les persones i li encanta que li rasquin la panxa i ser el protagonista.Les seves joguines preferides són les pilotes, els “peluches” i els mossegadors.

Neus Ferrer

Neus Ferrer

Neus Ferrer, Integradora social. Formada en Teràpia assistida amb cavalls i Intervencions assistides amb gossos.

Treballo a través de l’acompanyament dels animals en sessions, el que m’ajuda a crear un vincle més fort amb l’usuari i d’aquesta manera realitzar un treball conjunt molt més satisfactori. 

M’agrada molt treballar a través de dinàmiques de joc, relaxació, cooperació i sobretot a traves del teatre i clown i així donar un toc de diversió a l’acompanyament que realitzo.

El meu objectiu és integrar tant individual com grupalment el col·lectiu en concret a la societat. Enfocant-me en les seves virtuts i mancances. 

Gaudeixo  molt de la meva tasca, sóc sensible, extrovertida, alegre, flexible i tinc una alta capacitat d’improvisació

Mercè Pla

Mercè Pla

Mercè Pla , Educadora Social i treballo a partir de la Psicoeducació. Estic especialitzada en acompanyament del dol i teràpia sistèmica familiar .

La meva metodologia de l’acompanyament és la teràpia sistèmica familiar, la meditació, la teràpia assistida amb animals, el coneixement del sociograma persona i el treball amb playmobils.

M’agrada molt treballar amb contes, metàfores , tradicions espirituals etc…Poso tots els meus recursos i el meu ésser a la teva disposició per poder-te donar-te un acompanyament adequat a les teves necessitats.

El meu objectiu és acompanyar el procés de cada persona , tant de forma individual com grupal tenint en compte que el grup ajuda a tenir consciència plena a l’etapa que vius ara per encaminar el treball personal i reconstruir la teva vida  

M’apassiona el que faig, sóc divertida, forta, alegre, discreta, segura i també una mica tossuda.

 

 

T’ interesa el projecte Reconstruir amb petjades?

 

Contacta amb nosaltres

Neus Ferrer – 667 78 05 12 – Mercè Pla – 666 99 30 76